Träning online med Friskis&Svettis Kalmar

Utöver all träning i vår anläggning och utomhus så finns vi även i den digitala världen. I vår träningsapp har vi skapat träning med vår Friskis Kalmar-kvalitet. I appen kan du ladda ner träningsprogram som du kan starta när du vill och gå med i onlinekurser som startar ett visst datum och där en av våra coacher är med hela vägen. Du kan också enkelt ladda ner ett träningspass i gymmet när du känner att du vill ha lite inspiration. De flesta program i appen kan du träna här, på en annan anläggning eller hemma. Vi uppdaterar med nya program och kurser löpande, nu i början kommer det ett nytt program varannan vecka. Snart kommer du även kunna ladda ner enstaka pass när du känner att du behöver lite snabb inspiration i gymmet.

Under en tid framöver, med anledning av coronaviruset, öppnar vi upp möjligheten att träna i vår app för alla i hela världen kostnadsfritt. Alla pass och program kommer under en period framöver vara gratis att använda även för dig som inte är medlem hos oss. För att komma till vår butik och hämta innehåll, ange koden MDF1243 under din profil när du har laddat appen och registrerat ett konto.

Du kan träna online med Friskis genom Friskis play, som har öppet dygnet runt, eller så schemalägger du din onlineträning genom Online på schemat. Onlineträningen finns i många variationer och riktar sig till flera olika målgrupper.

Välj mellan; Coreflex – Familjeträning – Hemmafys – Kettlebell – Modus – Seniorklubben –  Yoga – Rörelsepaus med barnen.

https://www.friskissvettis.se/kalmar/traning/traning-online

MindShift Kalmar är en ideell förening vars vision är att öka medvetenheten och skapa förutsättningar för ett välbefinnande för individen, organisationen och tillsammans, för hela regionen och samhället. Vi vill bidra till att lyfta fram och driva på proaktiva arbete för psykisk hälsa och att på samhällsnivå lokalisera möjligheter till nya typer av tvärfunktionell samverkan.