Mind//Shift och Stiftelsen 29k har ingått ett partnerskap för att sprida digitala verktyg för främjandet av psykisk hälsa och välbefinnande.
Vi erbjuder en uppdaterad svensk plattform med ett av världens bästa evidensbaserade verktyg för mental hälsa, välbefinnande och personlig utveckling.

Plattformen är framtagen i samarbete med forskare från bl.a; Karolinska Institutet, Harvard University och Partsrådet har redan påbörjat implementering av utbildningen “Hantera Stress” hos flera statliga myndigheter.

Vår ambition är att erbjuda den digitala utbildningen till hela samhället och specifikt våra fokusområden arbetsplats, skola och idrottsrörelsen. Mind//Shift kommer att sjösätta flera pilotprojekt med olika träningsprogram anpassade till varje målgrupp;
– Region/Kommun
– Näringsliv
– Skola (15-25 år)
– Idrottsrörelsen/Föreningar

Se Presentation av plattformen och projektet här.

Vi bjuder in partners från samtliga målgrupper att samverka och bidra i projekten.
Är du och din organisation intresserad av att samverka med oss, och/eller delta som pilot, i projekten är du välkommen att kontakta oss här.

Mer information om utbildningen/verktyg och projekten kommer inom kort att läggas upp här på vår webbplattform och i sociala medier.
Följ oss på fB här.

MindShift Kalmar är en ideell förening vars vision är att öka medvetenheten och skapa förutsättningar för ett välbefinnande för individen, organisationen och tillsammans, för hela regionen och samhället. Vi vill bidra till att lyfta fram och driva på proaktiva arbete för psykisk hälsa och att på samhällsnivå lokalisera möjligheter till nya typer av tvärfunktionell samverkan.